Dizajn i prototipovi

Projekti proizvodnje prolaze kroz mnoge faze od početnog koncepta od gotovog proizvoda.
Dizajn proizvoda, proizvodnja prototipova i montaža.

Od koncepta do realizacije

Sve počinje sa početnom idejom, ali zapamtite, samo zato što imate koncept na umu ne znači da se projekat može lako realizovati. Tu mi nastupamo.

Generalno, naši kupci nam pružaju sve što mogu da ilustruju, svoje ideje, od ručno nacrtanih planova do inženjerskih crteža.
Obično dobijamo koncept, a ne crtež, ali rado ćemo nastaviti sa onim sto naši kupci imaju na raspolaganju. Koristimo softver Inventror i Solid Works što znači da možemo da prihvatimo datoteke iz većine softverskih sistema.

Jedna od naših najvećih prednosti je naša sposobnost da rešavamo probleme. Mnogi naši klijenti rade sa nama u ovoj oblasti, imaju nešto što žele da postignu, ali ne znaju kako.
Kombinujući naše iskustvo i dugogodišnju stručnost, uvek smo u mogućnosti da nađemo rešenje za problem.

Kada završimo početnu fazu dizajna i kada svi uključeni u projekat potpišu naše tehničke specifikacije, prelazimo na uzbudljiv deo- proizvodnju.
Ovde naš proizvod oživljava.

SHEET METAL PRODUCT nudi brzu izradu prototipova od lima za razne idustrijske primene.
Naše mogućnosti mašinske obrade ukjučuju lasersko sečenje, CNC probijanje, bušenje, struganje MIG i TIG zavarivanje, kao i plastifikaciju jednokratnih prototipova proizvoda od lima.

Sa svim proizvodnim kapacitetima koji su nam dostupni na jednom mestu, možemo da ponudimo nenadmašan obrt na jednokratnim prototipovima.

Izazovite SHEET METAL PRODUCT da proizvede svoj jednokratni metalni prototip i vidite koliko brzo možemo imati vaš dizajn ispred vas.

dizajn-i-prototipovi-07