CNC Probijanje lima

CNC probijanje igra značajnu ulogu u proizvodnji lima u SHEET METAL PRODUCT-u i često je prvi proces na putu proizvodnje komponente.

CNC tehnika probijanja metala

To je efikasna CNC tehnika probijanja metala koja, takođe, može brzo da kreira metalne forme kao što su udubljenja i ispupčenja, često eleiminišući potrebu za dodatnim operacijama. Možemo proizvesti složene delove za nekoliko minuta. Uz pomoć softvera CAD/CAM, svaki metalni list se maksimalno koristi, smanjujući količinu otpadnog materijala I smanjujući cenu po komponenti.

Dizajniramo obrasce sečenja, koristeći specijalizovani softver, kako bismo bili što efikasniji. Pre uvođenja CNC kontrolisanih mašina, za proizvodnnju relativno jednostavnog dela od lima bili su potrebni sati, ako ne I dani (malo liči na CAD tehnologiju koje je zamenila ručne tehničke crteže).

Svaki detelj, uključujući sve rupe, izrete I ureze, morao bi ručno da proizvede vešt tehničar.
Možete zamisliti uticaj na vreme isporuke I troškove, koje snose I proizvođač I kupac. Uz sve napredniju proizvodnju I kompjutersku tehnologiju, CNC mašine mogu da izbiju bilo šta, od jednostavnih oblika kao što su krugovi ili kvadrati do izazovnijih geometrijskih dizajna.

Sve ovo može da uradi za delić vremena od pre CNC ere, nudeći ogromnu uštedu vama kao kupcu I dramatično smanjujući vreme isporuke.
Koristeći kombinaciju CNC probijanja I softvera, možemo kreirati komponente, bilo od originalnih nacrta ili od skica modela. Možete nam dostaviti datoteke spremne za rad ili možemo da razgovaramo o vašim idejama I osmislimo dizajn za vas.

Kada se dizajn odobri, uz pomoć CNC tehnologije, izbušene komponente se proizvode za nekoliko minuta. To znači da vam možemo ponuditi neko od najkraćih raspoloživih rokova isporuke.

probijanje-lima-04