Zavarivanje

Proizvodnja metala zahteva visok stepen iskustva i veštine. Iako postoji sve veća količina automatizacije u današnjem procesima, oslanjamo se na naše stručne tehničare da proizvedu savršenu završnu obradu.

Postrojenja za zavarivanje metala u SHEET METAL PRODUCT-u

Znamo da nećete očekivati ništa manje.
Radimo sa preduzećima u širokom spektru sektora sa mogućnošću da ponudimo velike i male serije metalnih porizvoda.
Postrojenja za zavarivanje metala u SHEET METAL PRODUCT-u uključuju visokokvalifikovano ručno MIG i TIG zavarivanje za širok spektar čeličnih i obojenih metala.
Naš iskusan tim za zavarivanje specijalizovan je za zavarivanje materijala niskog do srednje prečnika i obučen je po veoma visokim standardima.
Proizvodimo komponente i zavarene sklopove različitih veličina, materijala i nivoa složenosti. Isporučujemo visokokvalitetne precizne metalne proizvode za različite sektore industrije, gde je kontrola kvaliteta i tolerancija kritična.
Kao dodatak našim uslugama zavarivanja SHEET METAL PRODUCT nudi višestruke usluge završne obrade metala, uključujuči precese kao što su brušenje i poliranje metalnih delova do najvišeg kvaliteta.
Nudimo tačkasto zavarivanje mekog čelika i nerđajućeg čelika.

Tačkasto zavarivanje, koje se ponekad naziva i otporno zavarivanje, je porces spajanja dva metalna elementa, stvaranjem toplote kroz otpor od električne struje koje se primenjuje između dve elektrode.

zavarivanje-01