O nama

Zašto izabrati nas?

To je dobro pitanje. Na konkurentnom tržištu, često vođeni cenom, izbor dobavljača koji ispunjava sve vaše kriterujeme može biti izazov. Tenderski procesi mogu biti složeni i beskrajni, tako da saosećamo sa svima koji menjaju dobaljvače.

Zasto onda izabrati nas?

Po našem mišljenju, više od 35 godina iskustva u proizvodnji, obično prema narudžbini, čini nas ozbiljnim razmatranjem za bilo koju firmu koja traži proizvode od lima ili usluge izrade.

Preko 35 godina u industriji znači da smo vešti u razumevanju šta je potrebno našim klijentima, a da pritom ostanemo veoma konkurentni.

Prvi korak:

  • Pregled vašeg zahteva
  • Tehnički nacrti i crteži
  • Kreiranje prototipa (ako je potrebno)
  • Proizvodnja (nakon odobrenja prototipa)
  • Završna obrada i montaža

SHEET METAL PRODUCT pruža pouzdane i struče usluge izrade i obrade limova po zahtevu kupca. Od dizajna do isporuke, radimo stvari drugačije. Radimo na tome da razumenmo jedinstvene potrebe tržišta i nudimo inovativan rešenja za obradu limova, koja pokreće naše poslovanje napred.

Savremena tehnologija izrade metala pomaže u isporuci pouzdane i visokokvalitetne proizvodnje proizvoda od lima u širokom spektru industrijskih sektora.

 

Pored izrade metala po meri, naše mogućnosti obuhvataju CAD dizajn i inžinjering, lasersko sečenje, CNC probijanje, savijanje, struganje i mašinsku obradu, zavarivanje, plastifikaciju i montažu proizvoda.

Kontaktirajte nas da biste razgovarali sa nama o izradi lima ili bilo kojoj od usluga obrade lima koje nudimo.